Muravatnet og Fyresnipa

Fellestur

Fra dato
11. august 2018 kl. 10:00
Til dato
12. august 2018
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Padletur, Fottur, Kajakktur, Kanotur
Arrangør
Vik Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

TUREN ER AVLYST !!!!

Tur frå nordenden av Muravatnet, enten til fots, i kano eller i kajakk. Overnatting i telt. Husk sovepose og liggeunderlag. Alle tar med mat til seg sjølv og kokeapparat. Husk å ta med regnkle og godt med varme kle. Ta også med nokre vedpinner til bål. Bli med på årets mest eksotiske tur i regi av Vik Turlag!

Dei som vil gå til fots starter fra Vossavatnet og går til Kvanndalen, fortsetter videre mot Heimredalsvatnet. Går på østsida av vatnet og dreier østover ved enden av vatnet og over høgda og ned til Muravatnet. Me slår leir nesten heilt nede ved vatnet.

Vik turlag har 2 kanoer, men dei ligg i Framfjorden og må hentast på fredagen. Gje beskjed om det er nokon som vil padle kano, Kajakker må deltakarane ordne med sjølv. Redningsvest, spruttrekk og åreline er obligatorisk for alle.

Påmelding innan torsdag 09.08.18 til Hanne Christin Finne, mobil 95941478, eller e-post :hcfinne@start.no

Tar endelig avgjøring på fredag.10.08.18 om det blir tur, er meldt ganske dårleg vær, og Muravatnet er ikkje å spøke med når det blåser.

.Avreise frå Vikøyri kl. 14.00 lørdag. 

TUREN ER AVLYST

Muravatnet og Fyresnipa

TUREN ER AVLYST !!!! Tur frå nordenden av Muravatnet, enten til fots, i kano eller i kajakk. Overnatting i telt. Husk sovepose og liggeunderlag. Alle tar med mat til seg ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Hanne Christin Finne