SLIK GJEKK TUREN TIL HULDAFOSSEN

Onsdagstur

Slik gjekk turen til Huldafossen i Fresvik onsdag 11.09.


Årets siste offisielle onsdagstur startet i dusk regn og bygevær frå stølen Engi  litt før kl. 18. Tretten spreke damer møtte opp, alle var enige om det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Vi vandret inn på fin ryddet sti mellom majestetiske fjelltopper hvor skodden kom og gikk og skapte en trolsk stemning. Vi kom helt inn i botn av Storedalen hvor de to Hulda fossene kommer ned fra Fresvikbreen. Vi var helt fremme med fossene under breen og det var et mektig syn. Dette er en bortgjemt perle hvor ikke mange finner veien frem til.


Vi var tilbake i skumringen og på stølen hadde Dag Einar fyrt opp bål og grill inne i Grinda bygget på Engi. Vi hadde en koselig stund rundt bålet  med grilling av pølser,  kaffe og vafler. Elfrid Brekke har deltatt på alle onsdagsturer i vår/ høst. Applaus til henne, og inspirasjon til oss.


Vi drøftet også  hvordan tidspunktet k.l 17, for oppstart  av turene  i høst har fungert.  De fleste svarte at det hadde vært et bra tidspunkt, og noen mente at  det ble noe hektisk etter jobb.

 Forslag til neste års turer kom det flere av, og det ble presisert at alle de som ønsker å være turleder neste år,  kan sende en melding/ telefon til oss i onsdagsturgruppa og komme med forslag til en tur de vil ta ansvar for.

Flere innspill om tidspunkt for oppstart ønsker vi å høre. Dette vil vi ta opp på neste møte i onsdagsturgruppa.  Vi håper å få ferdig neste års program i løpet av  høsten.

Vi avsluttet stunden rundt bålet med en sang og alle var fornøyde med både denne turen og alle de andre vi har hatt i denne sesongen.

Tusen takk for denne gang.


Ref Øydis Kleppe Bøtun

Telf 93222274